Communicatie

Coach&

Connect

 

 

Copywriting en communicatie

Mijn 25 jaar ervaring in bedrijfscommunicatie zet ik met plezier in bij uw projecten. Of ik nu schrijf voor uw medewerkers, klanten, leveranciers, buurtbewoners of andere belangengroepen. Of uw doel is hen informeren, inspireren of motiveren.

 

 

De buzzwoorden Authenticiteit en Duurzaamheid

 

Authentiek communiceren is 'in'. En dat is geen toeval. Consumenten, medewerkers en andere mensen willen (weer) op u kunnen vertrouwen. Ze doorzien loze beloftes, overdrijvingen en clichés. Ze geloven u enkel wanneer u een eerlijk en duidelijk verhaal vertelt. Pas dan voelen ze zich betrokken of komen ze in actie.

 

Ikzelf schrijf het liefst over duurzame projecten. Maar uiteindelijk gaan heel veel teksten daarover. Omdat we bijna niet anders meer kunnen dan duurzaam ondernemen.

 

Schakel mij dus in voor uw (h)eerlijk vlotte teksten. Doe een beroep op mijn brede achtergrond en expertise. Op mijn talent om in de huid van de doelgroep én van de opdrachtgever te kruipen. Op mijn gave om de essentie te vatten en die weer te geven in begrijpelijke, uitnodigende taal. En niet te vergeten op mijn kritische geest wat communicatie betreft.

 

 

 

 

 

 

 

Wat heeft u precies nodig?

 

Op basis van uw briefing of een interview bezorg ik wat uw organisatie en doelgroep nodig hebben: artikels voor uw personeelsblad, webcopy, mailing, facebookposts, ... Of waarom niet, een magazine rond het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling van uw medewerkers (mijn dada als copywriter/coach).

 

 

Kom ik even langs om te zien hoe ik u van dienst kan zijn?

Mooie referenties

 

Ik werkte onder andere al voor:

+ AccorHotels

+ ArcelorMittal

+ Direct Social Communications

+ Henkel

+ Stad Gent

+ Telenet

+ Tereos Syral

+ Tuppperware

+ Wolters Kluwer

Ik deel mijn ruime expertise

als copywriter en coach

graag met uw marketing- of communicatiemedewerkers.

 

Check zeker eens mijn aanbod.

 

Coach&Connect - Sophie Dekesel

Stationsstraat 161 - 9420 Aaigem Erpe-Mere

+32 479 46 18 84 - info@coachconnect.be

Copyright © Sophie Dekesel All Rights Reserved