Aanpak

Zorg en aandacht voor jouw groei


Degelijke methodiek


Ik coach volgens de ontwikkelingsgerichte benadering. Dit wil zeggen dat we niet alleen werken richting een doel, een resultaat. We streven ook naar duurzame en zinvolle groei - op langere termijn en met zoveel mogelijk positieve effecten voor jezelf en je omgeving.


De methode die ik gebruik is De Vork. Die is ontwikkeld door Rudy Vandamme, doctor in de psychologie, op basis van 30 jaar ervaring.


Bij ontwikkelingsgerichte coaching is het ook de bedoeling dat je na het traject bepaalde thema's in je leven beter kan managen.Zorg en aandacht voor jouw werkgeluk


Zit je vast in je loopbaan, bijvoorbeeld door stress, (bijna) burn-out, of omdat je niet zo goed weet wat je wil? Ik bekijk met veel plezier, samen met jou, wat jij nu nodig hebt.


Misschien heb je recht op de loopbaancheque, dan betaal je nog geen 14 euro per uur.


In onze gesprekken krijg jij mijn onverdeelde aandacht. Alleen dat al - iemand die een uur of langer oprecht geïnteresseerd naar je luistert - kan al een enorm verschil maken.


Maar ik doe veel méér dan alleen luisteren. Ik stel voortdurend weldoordachte vragen, bied oefeningen en inzichten aan en help je een actieplan opstellen. Zo wordt dit geen vrijblijvende babbel, maar boek jij echt resultaat.


Als coach ga ik heel waarderend tewerk. We richten ons vooral op je talenten en sterktes - waarvan je soms niet eens wist dat je ze had. Ik focus op het positieve en moedig jou aan om dit ook te (leren) doen. Natuurlijk zijn er ook valkuilen, patronen en overtuigingen die jou parten kunnen spelen. Die zal ik dan ook benoemen.


We werken niet puur rationeel. Want met denken alleen kom je er vaak toch niet uit. Ik nodig je ook uit om eens te gaan voelen wat (niet) bij jou past.


Ik zie jouw coaching of loopbaanbegeleiding als een tocht die we samen maken. Daarbij ga ik geen dingen voor jou oplossen, maar help ik jou om antwoorden te vinden die echt bij jou passen. En waar je nog lang - soms een leven lang - iets aan hebt.


We gaan ook na welk effect jouw groei heeft op je omgeving. Want dat is belangrijk om duurzaam te groeien.


En zo kan coaching jou vleugels geven en je laten stralen. Eens proberen?