Aanpak

Zorg en aandacht voor jouw groei


Degelijke methodiek


Ik coach volgens de ontwikkelingsgerichte benadering. Dit wil zeggen dat we niet alleen werken richting een doel, een resultaat. We streven ook naar duurzame en zinvolle groei - op langere termijn en met zoveel mogelijk positieve effecten voor jezelf en je omgeving.


De methode die ik gebruik is De Vork. Die is ontwikkeld door Rudy Vandamme, doctor in de psychologie, op basis van 30 jaar ervaring.


Bij ontwikkelingsgerichte coaching is het ook de bedoeling dat je na het traject bepaalde thema's in je leven beter kan managen.Hoeveel kost het?Dankzij de loopbaancheque betaal je

slechts 10 euro per uur.

Gedurende onze gesprekken heb je mijn onverdeelde aandacht. Alleen dat al - iemand die een uur of langer oprecht geïnteresseerd naar je luistert - kan vleugels geven.


Maar ik doe veel méér dan alleen luisteren. Ik stel voortdurend welbepaalde vragen, bied verschillende oefeningen aan en help je een actieplan opstellen. Zo wordt dit geen vrijblijvende babbel, maar boek jij echt resultaat.


Als coach ga ik heel waarderend tewerk. We richten ons vooral op je talenten en sterktes - waarvan je soms niet eens wist dat je ze had. Ik focus op het positieve en moedig jou aan om dit ook te doen. Natuurlijk zijn er wellicht valkuilen, patronen en overtuigingen die jou parten kunnen spelen. Die zal ik dan ook wel benoemen.


We werken niet puur rationeel. Want met denken alleen kom je er vaak toch niet uit. Ik nodig je ook uit om eens wat meer op je gevoel af te gaan.


Ik zie jouw loopbaanbegeleiding als een tocht die we samen maken. Daarbij ga ik geen dingen voor jou oplossen, maar help ik jou om antwoorden te vinden die echt bij jou passen. En waar je nog lang - soms een leven lang - iets aan hebt;


We gaan ook na welk effect jouw groei heeft op je omgeving. Want dat is belangrijk om duurzaam te groeien.


En zo kan coaching jou vleugels geven. Eens proberen?