Getuigenissen

Tevreden klanten getuigen ...

Hilde, kinesiste: "Sophie coacht vanuit het hart Ze is ervoor in de wieg gelegd. Ze kan goed luisteren en kan heel vlot de essentie vatten. Ze straalt rust uit en geeft je het gevoel dat je welkom bent."

Eline, hr-medewerker: "De gesprekken en testen hebben mij meer inzicht gegeven in wat er fout liep en in waar ik in de toekomst kan op letten."

Maarten, hoofd technische dienst: "Hoewel het niet makkelijk was aangezien ik mijn verhaal soms breng als een onsamenhangend geheel, bleef Sophie toch vragen en zoeken naar mijn beweegredenen. Haar feedback achteraf was ook altijd zeer nuttig."

Dankzij loopbaanbegeleiding en coaching haal jij straks wellicht meer voldoening en energie uit je werk. Dat kan in je huidige job zijn, in een andere functie of bij een andere werkgever.


Vaak heeft de coaching ook een positieve impact op de rest van je leven.


Bekijk het filmpje van de vdab. Of lees hieronder enkele getuigenissen van een aantal van mijn tevreden klanten ...


Joke, leerkracht lager onderwijs: "Een jaar terug zat ik volledig in het rood. Na loopbaancoaching dit voorjaar ben ik uit een diep dal gekropen en op dit moment zit ik voor 100 % weer in het groen. Een echte aanrader dus."

Sigrid, leerkracht hoger onderwijs: "Sophie liet me vertellen over mijn problemen en wist me met rake opmerkingen en vragen de zaken anders te doen bekijken. Ze vertaalde mijn doel samen met mij naar concrete acties. Die waren op zich niet wereldschokkend, maar brachten toch wezenlijke veranderingen teweeg. Sophie had oog voor het hele plaatje, niet enkel de job. Ik kwam telkens met een goed gevoel buiten."