Wie

Met wie ga je in zee?


Benieuwd wat ik voor jou kan doen?Bel of mail me voor een kort gratis gesprek.

Dan bekijken we wat jij nodig hebt

en hoe ik daaraan kan beantwoorden.

Ik ben Sophie. Geboren in 1969. Getrouwd en mama van een dochter en zoon. Als kind droomde ik ervan dokter te worden: ik wilde graag mensen beter maken.


Uiteindelijk koos ik een totaal andere studierichting: handelswetenschappen. Omdat daar 'toekomst in zat'. De eerste jaren leek die keuze niet bij mij te passen. Gelukkig kon ik daarna specialiseren in marketing, wat mij wel interesseerde.


Mijn loopbaan startte in de bedrijfscommunicatie. Eerst was ik in loondienst. Later, met twee kleine kinderen, leek het me fijn om als thuis te werken. Ik werd zelfstandig: freelance communicatiespecialist, copywriter en vertaler.


Een tiental jaar geleden begon er iets te wringen. Ik had een tamelijk eenzame job, zat veel aan mijn bureau. Ik miste dynamiek, menselijk contact en ook zingeving in mijn werk.


Om uit te vissen wat ik kon gaan doen, volgde ik loopbaanbegeleiding. Daaruit bleek dat ook coachen echt iets voor mij was. Ik waagde de sprong en begon met veel goesting aan de nodige opleidingen.


Vandaag ondersteun ik met mijn coaching en copywriting (en met veel plezier) mensen en organisaties. Omdat zij daar beter van worden ...